maandag 28 januari 2019

snoepsneeuwpop

Hallo lieve lezers,

Het begint nu serieus winter te worden, want afgelopen week hebben wij ijs op de sloten gehad en lag er een laagje sneeuw! Het duurde alleen niet lang want de dooi trad al weer snel in, maar we hebben er toch even van geproefd. Over proeven gesproken, wat dacht je van een pot met snoep als cadeau-ideetje.
Ik heb van twee glazen potjes een sneeuwpop gemaakt zoals je op de foto ziet. Van het onderste potje heb ik het deksel wit geschilderd en op de pot zwarte stippen gezet met een glasstift. Op het bovenste potje heb ik met de stift een gezichtje getekend en met zwart papier een hoedje om het deksel gemaakt. Tot slot nog een sjaal gehaakt en om het onderste deksel gebonden.
Nu nog zoeken in huis naar wit snoep! Ik heb kauwgom en pepermuntballetjes in de potjes gedaan, want het snoep moet natuurlijk wel wit zijn.

Heb je genoeg snoep in huis, dan kun je natuurlijk ook nog een derde pot toevoegen, de meeste sneeuwpoppen zijn tenslotte driedelig! En met de sjaal kun je ook bepalen of het cadeau voor een man of voor een vrouw is.
Leuk om te maken en leuk om te geven.
Tot volgende week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten