maandag 13 februari 2017

bloempotje en valentijnshanger


Goedemaandag iedereen!

Hoe hebben jullie het weekend beleefd? Lekker binnen gezeten bij de open haard of naar buiten gegaan en een sneeuwballen gevecht gehouden? Hopelijk waren dit de laatste stuiptrekkingen van de winter en gaan wij nu op naar een heerlijk voorjaar. Alhoewel, het heeft ook wel wat, zo'n witte wereld. Je ziet alles in een ander licht. De kleuren van de vogeltjes in de tuin zijn opeens heel anders.
We hebben geprobeerd mooie foto's te maken, maar daar dachten onze gevederde vriendjes anders over. Elke keer als wij ons maar een beetje bewogen, vlogen zij weg.

Dus dan maar binnen blijven. Ik heb lekker zitten te haken die weekend.
Om een lege jampot heb ik een een hoesje gehaakt in verschillende kleuren. Door de bovenkant heb ik een gehaakt koordje geregen, daarvoor heb ik eerst twee rijen voor het eind met wat lossen, gaten gemaakt.
Een hyacint er in en je hebt weer een leuk cadeautje.

Morgen is het Valentijnsdag. Daarom een extra cadeautje om een geliefd persoon te verrassen. Naai op een lapje vilt een hartje in een contrasterende kleur. Knip het vilt ruim om het hartje uit en doe dat twee keer. Naai het hartje aan elkaar met wat watten ertussen en zorg dat er lintjes aan de bovenkant met een lus en aan de onderkant los er tussen zitten. Je kunt eventueel nog wat kraaltjes aan de lintjes rijgen. Een leuke kasthanger is zo gemaakt!

Succes met maken en tot volgende week.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten