zondag 20 augustus 2017

glazen windlicht, leuk ingepakt

Hallo lieve lezers!

Even een dagje eerder dan normaal, maar ik heb nu even wat meer tijd, vandaar.

Dit keer wil ik laten zien dat een cadeautje leuk inpakken, een geschenk op zich is. Ik heb een lege, glazen pot in de visnettechniek (een paar weken geleden heb ik dat al uitgelegd) om gehaakt en er een kaars in gezet. Met doorzichtig folie heb ik het daarna ingepakt. Met dezelfde kleur als van het potje heb ik een labeltje gehaakt met een bloemetje, waarop ik nog een knoop heb genaaid. Van de kleuren die ik gebruikt heb, heb ik daarna slierten gehaakt en om het cadeautje geknoopt.
Het presentje krijgt daardoor direct een feestelijke uitstraling!

Veel plezier met maken en tot over twee weken!

maandag 7 augustus 2017

plant in vaas


Goedemaandag allemaal!

Vandaag plaats ik een zomers cadeautje.
Hiervoor heb ik wel eerst een grote augurkenpot moeten leegmaken, maar dat is geen straf. Bij de Dekamarkt verkopen zij van deze grote exemplaren, maar misschien zijn zij er ook bij andere supermarkten. 
De lege pot goed omwassen en het etiket er afweken. Daarna kun je de pot vullen.
Ik had nog een zak met kleine steentjes staan, maar met zand gevuld staat het natuurlijk ook leuk. Eerst het kleine plantje er in, daarna wat schelpen en een stukje drijfhout van het strand. Vervolgens heb ik, ook op het strand, twee mooie takken gevonden. Daaraan heb ik een rieten visje gehangen en wat schelpen. Wikkel tot slot wat touw om de bovenkant van de pot en bevestig daarmee de takken aan de pot.


Gisteren heb ik dit aan iemand cadeau gedaan en hij was er blij mee!

Veel plezier met maken en tot over twee weken!