maandag 9 november 2020

sfeerlichtje

Hallo lieve lezers,

Vandaag plaats ik een lief potje dat je kunt gebruiken als vaasje of als sfeerlichtje. Het enige wat je nodig hebt is een jampotje en wat haakkatoen. Kijk op internet naar een patroon, of misschien heb je wel een haakboekje dat je verder kunt helpen. Als het lichtje brandt heb je een mooi schaduwspel op de muur, heel sfeervol dus in de komende tijd!

Nu iets heel anders. Ik heb afgelopen dinsdag een schrijfwedstrijd gewonnen! Ik moest een eerste hoofdstuk insturen van een kinderboek en ik werd uitgekozen tot winnaar. Hoe leuk is dat! Nu wil ik natuurlijk niet dat het bij een eerste hoofdstuk blijft en ga ik het grootste gedeelte van mijn vrije tijd besteden aan het afschrijven van het boek. Ik heb daarom niet zoveel tijd meer om cadeau-ideetjes te plaatsen op mijn blog. Dat wil niet zeggen dat ik er mee stop. Ik kan het knutselen niet laten en zal dus ongetwijfeld nog het een en ander maken en dat op mijn blog plaatsen. Dus kijk vooral af en toe, ik hoop dat ik nog iedere maand iets erop kan zetten!

Heel veel dank voor het lezen van mijn blogs en hopelijk tot gauw.
 

maandag 2 november 2020

vaasje


 Goedemaandag!

Vaak weet je niet wat je iemand moet geven voor een verjaardag. Je komt al gauw bij een bosje bloemen uit of iets dergelijks. Maar je kunt zo'n bosje bloemen natuurlijk ook op een leuke manier geven! Kijk bij je glaswerk dat naar de glasbak moet naar een mooie pot dat je kunt gebruiken om een vaasje van te maken. Verf de deksel in een kleur zodat je niet meer het merk o.i.d. kunt zien en boor daar gaatjes in. Steek de bloemen van je gekochte (of geplukte) bloemen door de gaatjes en pak het geheel mooi in.

Een mooie manier van een bosje bloemen geven! Succes met maken en tot volgende keer.