maandag 26 augustus 2019

hangend vaasje

Hallo lieve lezers,

Wat is het weer warm, hè! De derde hittegolf deze zomer, maar ik klaag niet hoor, ik ga lekker elke dag even naar het strand! Stukje langs de zee lopen, schelpen zoeken, zwemmen, heerlijk.
Toch ben ik ook nog creatief bezig geweest en heb dit vaasje gemaakt, wat eigenlijk heel snel klaar was. Ik had nog een leeg sausflesje en wat touw, meer heb je ook niet nodig, nou ja, wat bloemetjes uit de tuin natuurlijk!
Ik heb het touw waaraan het vaasje hangt langs het flesje gedaan en daarna omwikkeld. Een paar knopen onderin en bovenaan en klaar is je cadeautje!
Heel simpel maar leuk om te geven.
Succes en tot over twee weken.

maandag 12 augustus 2019

opbergsysteem voor oorbellen


Hallo lieve lezers,

Het weer zit niet zo mee de afgelopen weken, dus misschien heb je zin om even lekker binnen te knutselen. Harde wind en regen, dan kun je helaas niet fietsen of een strandwandeling maken. Ik heb mijn tijd goed besteed en een opbergsysteem voor oorbellen bedacht. Er lag nog een nieuwe zeem (één met gaatjes die ik bij de Action had gekocht) en daar heb ik een stuk van afgeknipt. Met de festonsteek heb ik de L-vorm afgewerkt. Daarna een koord gehaakt met een bloem, zodat je het mapje kunt vastmaken.
Heel eenvoudig, maar super handig. Je kunt er een hoop oorbellen in kwijt zodat zij niet meer wegraken.

Leuk om te maken en leuk om cadeau te doen.

Succes en tot over twee weken.