maandag 29 juli 2019

multifunctioneel fruitkistje




Hallo lieve lezers,

Vandaag plaats ik een multifunctioneel fruitkistje als cadeau-ideetje. Ik heb er één bij een tuincentrum gratis vandaan gehaald en thuis zwart geschilderd. Daarna heb ik met een krijtstift veren getekend. Bij de kinderboerderij heb ik veren gezocht en dat in een vaasje gedaan wat ik weer bij de kringloop had gekocht.
Ontzettend leuk om aan de muur te hangen!
Maar ook leuk is het om er een dienblad van te maken. Ik heb mijn theeservies er maar weer eens bijgehaald dat ik ook eens geplaatst had.


Misschien weet je nog meer leuke ideeën om het kistje te gebruiken, laat je fantasie maar los!
Leuk om te maken en leuk om cadeau te geven.
Succes en tot over twee weken.

maandag 15 juli 2019

Groente- en fruitzakken

Goedemaandag!

Je kunt tegenwoordig bij het boodschappen doen bijna niet meer je groente en fruit in plastic zakjes stoppen vanwege het milieu. Denk aan de plastic soep in de oceaan. Daarom is het leuk om aan de milieubewuste jarige zelfgemaakte groente- en fruitzakjes te geven!

Je kunt ze heel eenvoudig maken van een lapje vitrage dat je nog in de kast hebt liggen, of je koopt een goedkope lap op de markt. Maak een aantal zakken, haak een koord om de zakjes dicht te kunnen maken en van vilt knip je een leuke label. Maak dat vast aan het koord met een knijpertje met een blaadje (goedkoop bij de Action!).

Leuk en simpel te maken!
Succes en tot over twee weken.

maandag 1 juli 2019

handcrèmepotje

Goedemaandag lieve lezers!

Hebben jullie het warme weer een beetje overleefd? Ik hoop dat jullie wel leuke dingen gedaan hebben dit weekend, zoals een dagje strand of lekker fietsen. Maar als je toch nog zin hebt om te gaan knutselen, heb ik hier weer een leuk cadeau-ideetje.

Ik heb een leeg potje dagcrème schoongemaakt en het etiket eraf gehaald, daarna heb ik het potje gevuld met wat handcrème. Vervolgens heb ik een dekseltje gehaakt met daarop een bloem. 
Eigenlijk heel eenvoudig en best wel snel te maken en tevens een stijlvol cadeautje!
Succes en tot over twee weken.